A murit fondatorul unei companii celebre din vestul țării. În 2017 a fost în topul celor mai bogați români

2781

Fondatorul companiei AdePlast, omul de afaceri Marcel Bărbuţ, originar din Oltenia, care a deschis la Oradea trei fabrici – de vopsele, de adezivi şi de polistiren – a încetat din viaţă sâmbătă, 9 februarie. Decesul a fost adus la cunoştinţa publicului după trei zile, marţi, printr-un comunicat al companiei pe care a întemeiat-o.

„Cu profund regret şi adâncă durere, vă aducem la cunoştinţă ca sâmbătă, 09.02.2019, ne-am luat rămas bun de la domnul Marcel Bărbuţ, fondatorul AdePlast SA, a cărui pierdere o deplângem cu toţii. Cu siguranţă, lipsa acestuia va fi puternic resimţită de toţi cei care l-au cunoscut. Domnul Marcel Bărbuţ a conturat o strategie clară pentru companie, iar familia şi echipa de management este determinată să continue pe această cale şi să îi onoreze moştenirea, fiind pe deplin responsabili de activităţile de zi cu zi. Astfel, vă asigurăm că nu va exista un impact direct asupra operaţiunilor companiei şi suntem deschişi să răspundem oricăror preocupări specifice”, arată comunicatul AdePlast.

Unităţile de producţie AdePlast sunt localizate în Roman, Oradea şi Ploieşti.

Marcel Bărbuţ a fost unul dintre oamenii de afaceri importanţi, în 2017 fiind plasat pe locul 102 în Top 300 cei mai bogaţi români, cu o avere estimată la 55 – 57 milioane euro.

sursa – ebihoreanul.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ