Protest pentru skatepark în Timișoara. Când are loc

190

Tinerii din Timișoara pasionați de senzații tari se pregătesc să protesteze în fața sediului primăriei. Aceștia sunt nemulțumiți de faptul că nu vor avea degrabă un skatepark în oraș, astfel că au de gând să iasă în stradă. Asta după ce primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat, în urmă cu o lună, că lucrările la skatepark sunt blocate din cauza unor erori realizate de proiectant.

Vom face o mobilizare pentru a atrage atenția autorităților că este o mare nevoie de un loc special amenajat (skatepark) pentru practicanții de skateboard, role, bmx, mtb și altele, deoarece nu pot progresa pe stradă. Vrem să fim un număr cât mai mare pentru a reprezenta o putere, așa că veniți cât mai mulți. Un skatepark înseamnă un loc în care te poți exprima liber, civilizat și prietenos. Important e să fim uniți!„, scrie pe pagina de Facebookhttps://www.facebook.com/events/170705993323465/ a evenimentului.

Acțiunea „Protest pentru skatepark în Timișoara” are loc sâmbătă, 23 aprilie, între orele 14.00 – 17.00, în fața sediului primăriei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ