Protest la Timișoara, după ce iubitorii de animale au aflat că primăria vrea să eutanasieze câinii comunitari

485

Zeci de timișoreni sunt deciși să protesteze în fața primăriei, după ce au aflat că municipalitatea are de gând să eutanasieze câinii comunitari. Potrivit inițiatorilor acțiunii, 25 de câini din adăpostul public Danyflor vor fi eutanasiați pe zi. Oamenii sunt revoltați, mai ales că sunt de părere că nu uciderea câinilor este soluția pentru a ne scăpa de animalele de pe stradă, ci sterilizarea.

Campaniile de exterminare a câinilor comunitari nu au adus niciun rezultat în ultimii 20 de ani. Omorârea câinilor nu poate ține pasul cu rata înmulțirii. Spune-i primarului tău: uciderea nu e o soluție! Singura măsură eficientă pe termen lung e sterilizarea„, transmit inițiatorii acțiunii de protest pe Facebook.

Prin urmare, miercuri, 24 februarie, de la ora 20.00, zeci de iubitori de animale din Timișoara au anunțat că se vor „plimba” și vor aprinde o lumânare în fața primăriei, în speranța că acești câini din centrul Danyflor vor fi salvați.

1 COMENTARIU

  1. Mai pe scurt niste persoane incapabile sa faca ei adaposturi private in care sa tina cainii fara stapan cat vor protesteaza impotriva unei legi similara cu cele din care toate tarile civilizate.

LĂSAȚI UN MESAJ