Pronunţarea în dosarul lui Dragnea, amânată pentru 27 mai

48

Magistraţii de la Curtea Supremă de Justiţie au decis, luni, să amâne pentru 27 mai luarea unei decizii în dosarul care îl vizează pe Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat.

Dragnea este acuzat de comiterea infracţiunii de instigare la abuz în serviciu, după ce a intervenit pentru ca două angajate ale PSD Teleorman să fie plătite prin intermediul DGASPC Teleorman, deşi cele două nu au muncit nici măcar un minut pentru instituţia respectivă. La prima instanţă, Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. La termenul de luni, 20 mai, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au forţat obţinerea unei decizii finale, renunţând la solicitările de sesizare a Curţii Constituţionale.

Pe de altă parte, avocaţii lui Liviu Dragnea au depus mai multe cereri, inclusiv de amânare a procesului, dar toate cererile au fost respinse. În cele din urmă, magistraţii de la Curtea Supremă de Justiţie au amânat luarea unei decizii final în acest dosar, fiind propus un nou termen, pentru 27 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.