Promisiune pentru şoferi: 3 benzi prin pasajul Jiul până la îngheţ

135

Şoferii primesc, din nou, promisiuni din partea administraţiei locale în cee ace priveşte fluidizarea traficului din oraş. Potrivit edilului şef, lucrările de lărgire a Pasajului Jiul înaintează bine şi, dacă vremea rămâne frumoasă şi nu extrem de rece, atunci constructorul va deschide încă o bandă de circulaţie pe sub calea ferată.

O dată exactă nu a fost oferită de autoirtăţi.

„Vom da în folosință la Pasajul Jiul încă o bandă și ne străduim să facem lucrul acesta până la sfârșitul acestui an, dacă vremea ne va permite, imediat se va simți că mai multe mașini vor trece prin acea zonă din partea de sud în partea de nord și viceversa și nu vor mai ajunge în Mărăști”, a declarat Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

Potrivit proiectului, până anul viitor în luna august, pasajul Jiul trebuie să beneficieze de 4 benzi de circulaţie pentru autoturisme. Pietonii vor avea şi ei trotuare pe ambele părţi şi spaţii verzi, iar bicicliştii se vor plimba pe piste special create pentru ei. Costurile investiţiei se ridică la 17,7 milioane de lei şi sunt acoperite de bugetul oraşului.

În acest obiectiv este cuprinsă şi asfaltarea şi lărgirea la 4 benzi a străzii Jiul. Dacă primarul se ţine de promisiuni, şoferii vor putea circula pe două benzi pe această stradă încă din această săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ