Progresul lotului 4 din autostrada Lugoj – Deva. FOTO

3922

Munca asiduă continuă pe șantierul lotului 4 din tronsonul de autostrada Lugoj – Deva. Constructorul mai are mult de lucru în zona dealului de la Șoimuș, cunoscut și sub denumirea de ”Dealul liliecilor”. Însă muncitorii au continuat și pe ploaie, dar nu există nicio șansă ca acest segment de șosea rapidă să fie gata luna viitoare, așa cum promiteau oficialii de la București până de curând.

Un termen realist pentru deschiderea lotului este mijlocul anului 2019. Contează foarte mult și cum va fi iarna în Hunedoara. Dacă va ninge mult, atunci nu se va putea munci până în primăvară.

”Este foarte mult de muncă în continuare la vestitul deal „al liliecilor”. Termenul de finalizare asumat de către constructor (UMB) este august 2019”, este și părerea membrilor asociației Pro Infrastructură.

Lotul 4 din tronsonul Lugoj – Deva are 22 de kilometri, se întinde între localitățile Ilia și Șoimuș, iar costrile sale de realizare ajung la suma de 420 de milioane de lei. Potrivit documentelor CNAIR, stadiul lucrărilor este de 94%, iar plățile au fost achitate în procent de 84%.

 

LĂSAȚI UN MESAJ