Programul preferat, la orice oră

101

Majoritatea emisiunilor Radio Timișoara pot fi acum ascultate și după difuzare, folosind un telefon smart sau chiar unul clasic.

Aplicația Radio România Timișoara pentru telefoanele inteligente  cu sistem de operare Android are, din 27 martie, o nouă versiune – Centenar. Cu aceasta, pe lângă vechile facilități care includ vizualizarea ultimelor știri, a postărilor de pe facebook sau a înregistrărilor Video-Live,  se pot (re)asculta ușor majoritatea emisiunilor, la orice oră. Mai mult, acestea se pot salva pe telefon pentru a fi audiate ulterior sau se poate derula pe înregistrare pentru a ajunge la fragmentul dorit. În plus, pot fi ascultate acum toate cele 3 programe transmise în eter.

Telefonul ascultătorului, serviciu oferit tot cu suportul tehnic al companiei Audio Now,  oferă de astăzi noi facilități. Sunând la 031.50.404.50 se poate audia, apăsând tastele 1, 2 sau 3, oricare dintre programele Radio Timișoara,  iar apăsând  tasta 4 se poate asculta înregistrarea fiecărui tronson  orar din  intervalul 6:00-24:00, selectabil prin apăsarea tastelor 1-9. Apăsarea tastei 0 oferă, ca și până acum, posibilitatea lăsării unui mesaj audio.

Mai multe detalii la www.radiotimisoara.ro

Audiție plăcută!

 

LĂSAȚI UN MESAJ