Programul bogat în evenimente de duminică seara, de la Timișoara, stricat din nou de ploaie

363

După ce sâmbătă seară a reușit să anuleze concertul Zdob și Zdub din cadrul Festivalului Bega Bulevard, ploaia a stricat și seara de duminică. Tocmai când timișorenii s-au adunat în număr mult mai mare decât ieri, când a venit și primarul Nicolae Robu, vremea a dat peste cap planurile organizatorilor.

Vremea a ținut doar cu fanii Zdob și Zdub, care au reprogramat concertul astăzi la prânz, cu cei ai cursei rățuștelor, dar și cu cei ai formației Leo Iorga Band, într-o formulă ce i-a reunit pe Leo Iorga, care și-a revenit după boala care era cât pe ce să-l doboare, Teo Boar, de la Pacifica, și Vlady Cnejevici. Așa că timișorenii au putut să reasculte vechi hituri mult-îndragite ale formațiilor Compact sau Pasărea Colibri.

Mai puțin norocoși au fost cei care au venit pentru concertul Cargo, ce se anunța incendiar, dar a fost ”stins” rapid de ploaie. De altfel, componenții formației au apucat doar să urce pe scenă, să salute publicul și… să se retragă.

Nici Festivalul de operă și operetă în aer liber nu s-a mai ținut în Parcul Rozelor, așa cum era programat, ci s-a mutat în sală, în cladirea Operei.

Deschiderea Festivalului Filmului Central European, ce urma să aibă loc în Piața Libertății, a fost și ea dată peste cap, tot din cauza ploii, care a anulat și proiecțiile în aer liber, programate în mai multe locații.

LĂSAȚI UN MESAJ