Program de sărbători la Aquatim. Cum poate fi plătită factura

96

Casieriile Aquatim sunt deschise în zilele de 24 și 31 decembrie până la ora 15, a anunţat luni societatea care furnizează servicii de alimentare cu apă şi de canalizare în Timişoara şi mai multe localităţi din judeţul Timiş.

Programul birourilor de relații cu publicul, pentru sesizări, contracte și avize tehnice este, în data de 24 decembrie, între orele 8-13. În data de 31 decembrie nu se lucrează cu publicul.

Factura de apă poate fi plătită în reţelele bancare, la unităţile poştale şi la factorii poştali, la magazinele din reţeaua PayPoint, bancomatele multifuncționale Rompay, centrele de plăți un-doi ale Mobile Distribution și prin intermediul serviciului Westaco Express, disponibil în stațiile OMV. Clienții pot achita factura și online, pe site-ul societății, după crearea unui cont de utilizator.

„În perioada sărbătorilor asigurăm permanenţa echipelor de intervenţie pentru rezolvarea eventualelor avarii, iar dispeceratul este disponibil non-stop. Lipsa apei reci, înfundarea canalului sau alte probleme pe reţelele publice de apă şi canalizare pot fi anunţate la numerele de telefon 0256 201 362, 0756 119 528”, precizează dr. ing. Ilie Vlaicu, directorul general al Aquatim.

LĂSAȚI UN MESAJ