Program complet în Liga 2 cu derbyurile așteptate între ACS, ASU și Ripensia

156

Liga a 2-a de fotbal începe tare pentru grupările timișorene. Runda a treia aduce deja prima confruntare județeană, Ripensia – ACS Poli; duelul Politehnicilor se va disputa la mijlocul lui octombrie.

Trei săptămâni ne mai despart până la startul Ligii a 2-a, iar FRF a stabilit calendarul complet al acestui campionat. Trecem în revistă datele la care se vor desfășura meciurile atractive pentru echipele din vestul țării.

Prima etapă se joacă în 4 august și doar ASU Politehnica va evolua pe teren propriu, în compania Chindiei Târgoviște. Ripensia merge la Brăila, iar ACS-ul are meci la Constanța. Runda a treia, programată în 18 august, aduce deja primul derby județean: Ripensia – ACS Poli; iar o săptămână mai târziu avem două jocuri la fel de interesante: UTA – Ripensia și ASU – U Cluj. Urmează apoi etapa din 1 septembrie care programează reîntâlnirea ACS-ului cu Ionuț Popa (UTA).

În etapa a 12-a din 13 octombrie vom asista la derbyul dintre ASU și Ripensia, pentru ca în runda următoare să avem programat mult așteptatul ACS – ASU.

Turul se încheie în 28 noiembrie, însă la fel ca în stagiunea precedentă în primele două week-enduri se vor disputa și două etape din retur. Pauza de iarnă va dura între 9 decembrie și 22 februarie, iar Liga 2 se încheie în 1 iunie 2019. Miza o reprezintă primele două locuri care duc în Liga 1, și poziția a treia care merge la baraj. La polul opus, evitarea ultimelor cinci poziții care înseamnă retrogradarea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ