Profesorul din Lugoj care le făcea avansuri sexuale elevelor de 14 ani, exclus definitiv din școală

643
dan deliu

Lovitură pentru Dan Deliu, profesorul de la Școala Generală „Anișoara Odeanu” din Lugoj, acuzat că le făcea avansuri sexuale elevelor de doar 14 ani. Dascălul nu mai are voie să predea. Ieri, de la ora 18.00, în cadrul ședinței consiliului de administrație al școlii, acesta a fost exclus definitiv din unitatea de învățământ cu maxim de voturi, scrie Cetățeanul.

Propunerea de desfacere disciplinară a contractului individual de muncă a lui Dan Deliu începând cu data de 18 martie a fost votată în secret de toți cei 12 membri prezenți la ședință. Dascălul are la dispoziție 15 zile să facă contestație la Inspectoratul Școlar Timiș și apoi poate apela la instanță.

Cele mai grave lucruri sunt pipăiala și discuțiile cu tentă sexuală. Fata mea mi-a spus că venea în timpul orei și (fata mea stă cu încă o fată în aceeași bancă) le mângâia pe amândouă pe spate și cobora mâna pe fund. O altă fază a fost cu excursia din noiembrie 2015 pe care le-a propus-o elevilor. Le-a zis că <<noaptea facem petrecere și nu spuneți la nimeni. Că noaptea…, când vine noaptea…., numai noi știm ce facem acolo. Nici profesori, nici elevi, nici măcar eu nu trebuie să știu ce facem acolo>>, spunea el și-și uda un deget, după care-l trecea pe sprâncene umed, așa”, povestea mama unei eleve de la școala din Lugoj.

Vă reamintim că pe numele lui Dan Deliu a fost depusă o plângere la poliție. Tatăl unei eleve de doar 14 ani îl acuza pe profesor că i-a propus fiicei sale să facă sex cu el, dacă vrea să-i dea note mai mari și i-a promis o „viață fericită pe termen lung”. Părintele are și o înregistrare cu dascălul în timp ce-i face astfel de propuneri fiicei sale.

Citeşte şi: Tatăl elevei căreia profesorul din Lugoj i-a făcut avansuri sexuale: „I-a spus că vrea să-i ofere o viață fericită pe termen lung”. Ce a pățit dascălul

1 COMENTARIU

  1. Bravo parintilor si fetei ca s-au opus unui asemenea om! Avem nevoie de curaj ca sa schimbam mentalitati. Oameni asemenea profesorului care fac avansuri sexuale elevilor si studentilor trebuie pedepsiti si condamnati de opinia publica!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.