Procurorul acuzat de hărțuire sexuală rupe tăcerea, vezi ce are de spus

799

Primit de către Prcurorul General Augustin Lazăr pentru a-i spune că îi întrerupe detașarea ca prim procuror și că sesizează Inspecția Judiciară cu privire la faptele speculate în presă, procurorul George Bucurică rupe tăcerea și își prezintă propria poziție.

Acesta a postat pe contul său de Facebook un mesaj de răspuns la comunicatul de presă dat de Ministerul Public, în urma discuției sale cu Augustin Lazăr: ”Ministerul public este o instituție de elită iar oamenii din interiorul acesteia trebuie sa fie nu numai integri ci și de o probitate morală fără tăgadă. Deși mizeriile aruncate in spațiul public sunt rodul unui scenariu de prost gust pus în operă de maniera pe care am arătat-o – și simt ca mi s-a făcut o nedreptate – trebuie să admit că poate exista percepția că obiectivitatea mea poate fi pusă la îndoială, chiar dacă această percepție este deformată.
O instituție așa cum este Ministerul Public nu poate fi condusă după nevoile unui singur om ci de natura a asigura un act de justiție lipsit de orice îndoială. Am ocupat o funcție la o unitate mai mică în grad prin ordinul Procurorului General al României care a revocat acest ordin în condițiile de mai sus. Vă asigur că voi fi, ca și până acum, nu numai un susținător al dreptății și adevărului ci, mai ales, un patriot îndârjit!” a ținut să transmită procurorul George Bucurică. 

LĂSAȚI UN MESAJ