Procuror din Timiş, Live pe Facebook la volan, cu un copil pe scaunul din dreapta VIDEO

2839

Alina Mirea, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, a fost protagonista unor clipuri video controversate, după ce a făcut Live pe Facebook la volan, cu un copil pe scaunul din dreapta.

Procurorul s-a filmat Live pe Facebook, pentru prietenii virtuali, în timp ce conduce şi cântă melodii din folclorul maramureşean. La un moment dat, pe imagini se poate observa cum în maşina condusă de procuror se află o fetiţă cu vârsta de până în 10 ani, pe scaunul din dreapta-faţă, care nu pare să poarte centura de siguranţă.De asemenea, procurorul aplaudă în timpul melodiei şi astfel ia ambele mâini de pe volan.

Unul dintre prietenii de pe Facebook i-a scris femeii un mesaj prin care i-a atras atenţia asupra pericolului reprezentat de Live-ul la volan. „Alina ești superbă, dar un sfat prietenește.. live-ul nu face bine la volan…fă live acasă și te apreciem toți, dar când ești la volan? Ne dai fiori și …te iubim și nu vrem să zicem că te-am iubit”, a scris bărbatul, potrivit cotidianul.ro.

În urmă cu câteva zile, Codul Rutier din România s-a modificat în sensul în care folosirea telefonului în timpul mersului se pedepseşte cu amendă.

sursa – observator.tv

2 COMENTARII

  1. Asa aplauda cretina asta si când instrumenteaza dosare, scăpînd printre palme indicii si probe. O imbecilă, e plin sistemul de neghiobi din ăstia. Până nu dispar specimenele de genul asta din sistemul judiciar: poliție si procuratură se duce țara asta draclului cu totul, sub ochii acestor cretini aplaudaci!

  2. Eu vad ca au centura amandoi. Nu vad problema. Aveti dovada ca acel copil are x ani? Femeia conduce cu 40 la ora si vezi doamne a indraznit sa aplaude 10 secunde. Nu va mai legati de oameni inutil.

LĂSAȚI UN MESAJ