Probleme pe câteva șosele din vestul țării. Mai multe accidente, din cauza carosabilului transformat în „patinoar”

43

Poleiul și-a făcut, din plin, simțită prezența pe unele drumuri județene din vestul țării. Mai exact în Arad și Hunedoara, unde au fost raportate mai multe incidente din cauza stării carosabilului. Șoferii își arsă năduful pe rețelele de socializare unde postează fotografii cu starea șoselelor, după primele ninsori abundente.

Cel mai la îndemână exemplu este cel dintre Sâmbăteni şi Ghioroc, unde, de altfel, a avut loc şi un accident. Tot „patinoar” este şi între Şiria şi Ghioroc, dar şi spre Felnac, susţin utilizatorii reţelei de socializare. Un alt accident a avut loc pe DN 7, la Milova, unde o maşină cu remorcă s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Probleme asemănătoare au fost semnalate și în județul Hunedoara, încă de la orele dimineții. La Cristur, un șofer a doborât un stâlp de iluminat public, iar în aceeași zonă un alt hunedorean a ajuns cu mașina într-un șanț. Alți șoferi au ajuns și ei în afara părții carosabile după ce au derapat. O mulțime de imagini cu mașinile avariate pe șoseaua Hunedoara – Deva au fost publicate , joi, pe Facebook, de hunedorenii nemulțumiți de starea drumului.

Reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara susțin că utilajele folosite pentru curățarea drumului și pentru împrăștierea materialului antiderapant au acționat pe DJ 687 începând cu ora 4:30 dimineața. „Toate problemele apărute în trafic pe drumurile județene pot fi semnalate la Dispeceratul de iarnă, telefon 0737.553.971, care funcționează 24 de ore din 24”, a informat Bogdan Hăulică, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ