Probleme de misoginism la PSD Caraș-Severin

161

Reprezentanții PSD Caraș-Severin au fost miercuri la Biroul Electoral Județean, pentru a-și depune listele de candidaturi la alegerile parlamentare.

După scandaluri succesive legate de listele de candidaturi – legate în primul rând de neincluderea Tudoriței Nicula, o veretană a social-democraților – pe liste, acum a apărut o altă surpriză. Social democrații au fost întorși din drum și obligați să schimbe lista pentru Senat, deoarece printre candidați nu se regăsește nicio femeie, așa cum spune legea.

Președintele Ion Mocioalcă și colegii săi au făcut cale-ntoarsă și vor reveni joi la Biroul Electoral Județean pentru a depune candidaturile. La ieșire s-au întâlnit cu liberalii, care au venit și ei să depună listele pentru Parlament.

În tabăra PNL, la Senat pe primele locuri intră în luptă Marcel Vela și Marius Isac, iar la Camera Deputaților – Valeria Schelean, urmată de Adrian Dacica. Pe listă mai apar avocatul Cristian Gâfu, consilierul județean Ioan Cojocariu, medicul Jaro Marșalic, Codruța Hamat,  Elena Meteleaucă și Doru Coșei.

La PSD, în schimb, au apărut modificări de ultim moment. Luminița Jivan, care era pe locul doi pentru Camera Deputaților, după Ion Mocioalcă, a ajuns pe poziția a treia, după consilierul județean Ioan Spânu.

LĂSAȚI UN MESAJ