Prins în trafic cu detergenți și haine contrafăcute

177

Nu doar hainele ”de firmă” sunt contrafăcute de cei care încearcă să facă bani ușor. Un arădean a fost prins cu… detergent de contrabandă, care purta însemne ale unei mărci celebre. Totul s-a întâmplat în Șiria, unde omul a fost oprit de polițiști în trafic.

Bărbatul de 45 de ani, din județul Ialomița, a fost prins D.J. 709. În urma controlului, în autoturism au fost depistate 13 recipiente de detergenți de diferite mărci, precum și 57 articole de îmbrăcăminte (geci, echipamente de sport, cămăși, etc) în valoare de aproximativ 10.000 de lei, purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, fără a deține niciun document de proveniență.

”Bunurile depistate au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, conform Legii 84/1998”, a declarat Lorena Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ