Prins cu microbuzul plin de migranți, în Timiș

14

Un român care făcea pe călăuză a fost prins cu microbuzul plin de migranți. Vehiculul său a fost oprit de polițiștii de frontieră la Denta, iar în interior erau 19 transfugi. Aceștia au trecut granița cu Serbia pe jos și imediat au fost preluați de șofer.

„În data de 21.07.2021, în jurul orei 05.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa, judeţul Timiş, au desfăşurat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă. Astfel, în localitatea Denta a fost oprit un microbuz condus de un cetăţean român, T.F., în vârstă de 32 ani. În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, în interior, au fost depistate nouăsprezece persoane, cetăţeni străini, fără documente de identitate asupra lor”, a transmis Poliția de Frontieră.

Pasagerii sunt cetățeni din Turcia şi Afganistan, toţi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 16 şi 32 de ani.

„Reamintim cetăţenilor români şi străini să nu transporte persoane necunoscute în apropierea sau spre frontiera de stat, iar în situaţia în care le sunt solicitate astfel de servicii de transport, să anunţe echipajele Poliţiei de Frontieră, apelând numărul de telefon care funcţionează non-stop (021.9590)”, este sfatul polițiștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ