Prin fum de motoare la rechizite școlare

159

Club Rotaract Timișoara Cosmopolitan împreună cu Rotary Club Timișoara Cosmopolitan și VN Motors organizează duminică, 27 august, începând cu ora 15.00, în faţa Catedralei Mitropolitane, evenimentul RotaMoto Show – primul și cel mai mare eveniment supermoto din Timișoara. Evenimentul cu scop de informare socială și caritabil va fi marcat prin demonstrații supermoto, momente informative, muzică și dans în aer liber.

Chiar de la prima ediție, RotaMoto Show își propune un eveniment de neuitat, plin de adrenalină, bună dispoziție și ieșirea din rutină a timișorenilor alături de cei 15 motocicliști de elită, SuperMoto, care vor „încinge” asfaltul și atmosfera din centrul Timișoarei la temperaturi stelare. Muzica și distracția la viteze maxime vor fi asigurate de mixurile DJ Seth, majorete și Trupa de dans UrbanArt.

Având un scop de informare socială și caritabil, în cadrul evenimentului se vor ține momente de conștientizare a publicului legate de siguranța în trafic a motocicliștilor. Fondurile din cadrul evenimentului vor fi folosite în perioada 11-18 septembrie cu ajutorul Rotary Club Timișoara Cosmopolitan în suplinirea manualelor, consumabilelor și rechizitelor școlare pentru deschiderea noului an școlar 2017 în comuna Jebel, județul Timiș.

Club Rotaract Timișoara Cosmopolitan împreună cu Rotary Club Timișoara Cosmopolitan mulțumesc partenerilor în organizarea acestui eveniment: OVT Logistics, Artoil, Leman Industrie, Banat Car, Interrelu, ZIR, iNCH, Inspectoratul pentru situații de urgență ”Banat” al județului Timiș, Ecorec-Tim, UrbanArt Studio, Road Patrol România și alții.

RotaMoto Show așteaptă toți timișorenii iubitori de motociclete, sport, distracție și muzică pentru o dumincă de neuitat.

LĂSAȚI UN MESAJ