Primul magazin de bijuterii din țară al brandului german Engelsrufer s-a deschis la Iulius Mall Timișoara

688

De curând, pasionații de cumpărături, dar mai ales de accesorii, au o nouă destinație în Iulius Mall Timișoara. Engelsrufer s-a deschis la parterul Iulius Mall, fiind prima locație din România a brandului german de bijuterii.

 Pentru clienții care iubesc bijuteriile și apreciază calitatea, la Iulius Mall Timișoara s-a deschis Engelsrufer. Brandul a luat naștere în anul 2010, având la bază un concept inspirat din tradiția antică. Engelsrufer este un magazin dedicat celor care caută mai mult decât accesorii, pentru că piesele propuse sunt asemenea unor talismane care ascund povești. Engelsrufer este bijuteria de referință, un pandantiv sub forma unui coșuleț, în interiorul căruia se regăsește o biluță melodioasă, simbol al protecției și al norocului pentru cei care aleg să o poarte. De aici și denumirea, care înseamnă „Cheamă-ți Îngerul”, inspirată din sunetele gingașe care însoțesc această bijuterie și din tradiția privind talismanele.

 Colecțiile Engelsrufer propun o varietate de tipuri de bijuterii, de la pandantive, cercei, charm-uri, brățări și lănțișoare, până la inele cu un design modern, delicatși rafinat. Podoabele sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, precumargint, argint placat cu aur, aur galben sau aur roz, unele creații având și elemente din zirconiu, cristale și pietre semiprețioase, ceramică și perle. Deși bijuteriile sunt marea pasiune a doamnelor și domnișoarelor, la Engelsrufer nu sunt neglijați nici bărbații, care pot alege piese cu atitudine, capabile să le reflecte personalitatea puternică. De asemenea, o colecție este special dedicată copiilor, fiind caracterizată prin delicatețea designului. Articolele Engelsrufer pot fi personalizate în funcție de preferințele clienților, obținând astfel un plus de originalitate și unicitate.

 Brandul Engelsrufer este prezent în aproape 40 de țări, având peste 3.500 de magazine și milioane de clienți încântați. În acest an a ajuns și pe piața din România, prin rețeaua de magazine Sabrini și prin inaugurarea primului magazin din țară, laIulius Mall Timișoara.

(P)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ