Primul duș rece din play-out

124

ACS Poli a sufert primul eșec în play-out, 0-1 la Iași, în runda a treia a play-out-ului. Un meci pe care ambele formații l-au terminat în zece oameni.

Norocul nu le-a mai zâmbit fotbaliștilor timișoreni la început de aprilie. Violeții au cedat în deplasare, în fața lui CSMS Iași, cu 1-0. Un eșec la limită decis de reușita din secunda 38 a reprizei secunde. Maghiarul Bole a semnat unicul gol al unui joc echilibrat în care gazdele au avut inițiativa și și-au creat cele mai multe ocazii.

Inferioritatea lui Poli a fost recunoscută de căpitanul Marius Croitoru: ”N-am avut prospețimea pe care ne-o doream. Am jucat în zece oameni împotriva CFR-ului, o echipă foarte bună. Astăzi n-am putut mai mult, nu am putut intra prea des în jumătatea adversă. Ținând cont că suntem o echipă cu experiență, n-aveam voie să facem o asemenea greșeală la faza cartonașului roșu. N-a fost ceva tactic să-i lăsăm pe cei de la Iași să ne domine, pur și simplu n-am putut”.

Ambele echipe au terminat în zece oameni; cele două eliminări au venit in interval de două minute. Țigănașu de la Iași a fost trimis la cabine pentru al doilea galben în inutul 62, iar timișoreanul Soljic a mai rezistat două minute în plus pe teren înainte de a face un fault de ultim apărător la jumătatea terenului!

Echipa condusă de Ionuț Popa a coborât un loc în clasament după acest eșec, fiind depășite de preformera rundei Pandurii Târgu Jiu, învingătoare la Chiajna cu 1-0. În runda următoare, programată marți, timișorenii primesc vizita Concordiei.

ACS Poli: Straton – Șeroni (46 – Neagu), Cânu, Scutaru, Străuț (61 – Bocșan) – Artean, Soljic – Bărbuț, Croitoru, Fucek (46 – Popovici) – Pedro Henrique.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.