Primul derby timișorean din Liga a 2-a: Ripensia – ACS Poli

154

Trei zile ne mai despart până la primul derby timișorean al noului sezon din Liga a 2-a. Partida dintre Ripensia și ACS Poli deschide seria lungă a confruntărilor 100% din acest campionat.

Doar trei etape au avut de așteptat iubitorii fotbalului pentru prima încleștare timișoreană din Liga a 2-a. Ripensia și ACS Poli sunt cele care deschid seria sâmbătă amiază cu prima dintre cele șase derbyuri locale ale stagiunii.

Partida se anunță una interesantă mai ales prin prisma energiilor și ambițiilor născute la un asemenea duel. Aceea de a demonstra întâietatea între cele trei teamuri timișorene prezente în Liga a 2-a în acest an. Deocamdată doar Ripi a avut parte de startul de campionat pe care și l-a dorit, patru puncte aduse din primele două deplasări reprezintă un obiectiv important pentru trupa condusă de Ciprian Urican.

ACS Poli a dezamăgit în primele runde în care nu a reușit să smulgă decât o remiză deși a înfruntat doi adversari accesibili. Așadar un al treilea eșec ar întuneca și mai mult situația în tabăra violeților.

”Noi ne pregătim la fel ca pentru oricare meci. Ne dorim să rămânem conectaţi la campionat. Pentru mine personal, va fi un joc precum celelalte două pe care le-am jucat şi ca toate celelalte ce vor urma. Important e să-l câştigăm. Noi ne dorim să învingem, ca de altfel în fiecare meci pe care-l jucăm! Îmi doresc să nu facem greşeli şi să evoluăm cât mai aproape de ceea ce ne reuşeşte la antrenament. Aştept susţinere din partea suporterilor Ripensiei, pentru că avem nevoie de sprijinul lor. Eu sunt convins că vor veni în număr mare şi că vor fi alături de noi”, a declarat antrenorul gazdelor vizavi de primul joc oficial dintre Ripensia și ACS Poli.

Trebuie spus că derbiul de sâmbătă se joacă pe Dan Păltinișanu, la cererea gazdelor Ripensia. Meciul are loc de la ora 15,30 pentru că va fi televizat de canalele DigiSport. Interesant e că intrarea doamnelor, copiilor și pensionarilor va fi gratuită, în condițiile în care biletul de intrare universal costă 10 lei.

Tot acasă joacă și cealaltă echipă timișoreană, ASU Politehnica, însă o va face duminică, ora 18, contra celor de la Luceafărul Oradea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ