Primele teste amicale pentru ACS și ASU

172

ACS Poli a încheiat cu o victorie și o remiză primele teste amicale ale verii de pe teren propriu. Concitadina ASU Politehnica a adunat o remiză și un eșec în testele din Ungaria.

Fosta prim-divizionară a învins astăzi divizionara C Viitorul Domnești cu 5-0 la o zi după 1-1 cu OFK Belgrad. Alex Popovici a marcat trei goluri în poarta ilfovenilor, în timp ce Artean și Bîrnoi au completat lista marcatorilor pentru timișoreni. De notat că Ionuț Popa a trimis în teren aproape tot ce are în lot în acest moment: portarii Curileac și Straton, jucătorii de câmp Sorescu, Bocșan, Cânu, Neagu, Artean, Ignea, Popovici, Croitoru, Vădrariu, Drăghici, Poparadu, Vraciu, Mailat, Motreanu, Fridrich, Opriș, Elek, Bîrnoi, Velcotă.

ACS-ul își va continua seria amicalelor peste două zile cu testul în compania divizionarei secunde din Szeged.

Cealaltă echipă din B, ASU Politehnica, a susținut de asemenea două meciuri de verificare în cadrul cantonamentului din Ungaria. Băieții lui Brândescu au cedat astăzi în fața echipei secunde a lui Elore Bekescsaba cu 3-1. Vucea a marcat singurul gol al proaspetei promovate. Cu două zile înainte violeții au remizat, 0-0 în partida cu același adversar.

ASU își va măsura sâmbătă forțele cu prima echipă a celor de la Elore, iar o zi mai târziu vor înfrunta echipa Chișineu Criș (liga a 4-a Arad).

 

LĂSAȚI UN MESAJ