Primele certitudini – un antrenor sârb și un fundaș american

99

”Leii” bănățeni au anunțat primele noutăți din echipa pentru sezonul 2018-2019. Antrenorul sârb Miodrag Perisic și americanul Bradon Randolph sunt primele certitudini.

BC SCM Timișoara s-a hotărât în privința celui care va conduce echipa în sezonul ce începe în toamnă. Iar cel ales este un tehnician din Serbia, un cunoscut al campionatului românesc. Miodrag Perisic, 46 de ani, este oficial noul antrenor al bănățenilor.

”Sunt bucuros să vin la clubul din Timișoara, un loc unde știu că baschetul este iubit și are tradiție. Am avut și alte oferte, dar am preferat SCM Timișoara și consider că am luat decizia corectă. Lucrăm la alcătuirea lotului și sper să avem un sezon reușit”, a declarat Perisic pentru site-ul clubului.

Perisic este un tehnician cu licență FIBA, care a antrenat pe trei continente și a condus naționala Egiptului, în 2011. SCM Timișoara este a patra echipă din România pe care o antrenează, după U Cluj (2005-2007), CSU Sibiu (2012-2015) și CS Otopeni (2008-2009).

Totodată a fost anunțat și primul transfer al verii pentru BCT. Acesta este un conducător de joc din Statele Unite, Brandon Randolph. Fundașul în vârstă de 23 de ani vine la Timișoara direct din campionatul universitar NCAA, mai exact de la Utah Valley.

Timișorenii se reunesc în 15 august, dată până la care lotul va fi complet și conducerea speră că va ajunge la zi cu salariile pentru sezonul încheiat. Va urma un cantonament de opt zile la Buziaș și jocuri amicale cu CSM Oradea, cu echipe din Serbia precum și două turnee amicale la Kecskemet (Ungaria) și la Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ