Primăvara vine cu sute de locuri de muncă, în țară și străinătate, pentru medici şi asistente! Timișoara pe harta recrutorilor din Europa

264

Migrația medicilor și a asistentelor în Sistemele de Sănătate din alte țări europene a devenit un fenomen. Revin târgurile de Joburi pentru personalul medical, care vor avea loc în lunile aprilie – mai la Cluj-Napoca, Sibiu, Iaşi, Bucureşti, Craiova și Timişoara. În cadrul târgului Cariere în Alb vor fi prezenţi recrutori din toată Europa, pentru a oferi personalului medical cele mai bune oferte de muncă atât în România, cât şi în Europa.

Evenimentul de la Timişoara, va avea loc în 6 mai, la Centrul Regional de Afaceri Timişoara. Domeniul medical face parte din industriile cu cea mai rapidă creştere, motiv pentru care în această primăvară peste 90 de angajatori şi-au anunţat prezenţa la Târgurile de Joburi pentru personalul medical organizate de Cariere în Alb. Astfel, cei care sunt în căutarea unui loc de muncă au posibilitatea să aleagă din sute de oferte în ţări precum România, Marea Britanie, Germania, Austria, Irlanda, Franţa, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca.

Medicii specialişti, medicii rezidenţi, dentiştii, asistenţii medicali, fizioterapeuţii, medicii de familie şi absolvenţii de Medicină sunt aşteptaţi în cadrul târgurilor de joburi pentru a discuta faţă în faţă cu angajatorii şi astfel au şansa de a afla toate informaţiile de care au nevoie pentru a putea face un nou pas în carieră.

LĂSAȚI UN MESAJ