Primăvara redeschide șantierele autostrăzilor. Sute de muncitori pe Lugoj-Deva, lot 4

203
Temperaturile au crescut și constructorii au reluat munca pe șantiere. Este și cazul lotului 4 de autostradă dintre Lugoj și Deva. Sute de muncitori și utilaje lucrează de zor pentru a finaliza cei 22 de kilometri de șosea rapidă între Ilia și Șoimuş.
„După zilele geroase, antreprenorul a reînceput activitatea pe șantierul Lotului 4 #A1 Lugoj – Deva. Peste 600 de oameni și circa 180 de utilaje lucrează pe mai multe fronturi: la fundația viitorului Centru de Întreținere Șoimuș (clădire operațională, atelier mecanic și depozit de materiale antiderapante) și la excavațiile în versantul Șoimuș, la infrastructura și suprastructura pasajelor, relocarea utilităților, amenajare de albii, scurgerea apelor, protecții taluz etc. În zona pasajului de la km 90 a început relocarea liniei de înaltă tensiune de 400 kV”, transmite DRDP Timișoara.
Construirea lotului 4 al tronsonului Lugoj-Deva a demarat încă din 2013. Termenele de finalizare au fost amânate de mai multe ori din cauza problemelor de proiectare. Acum, investiția de 420 de milioane de lei va fi gata până în toamna acestui an.

După zilele geroase, antreprenorul a reînceput activitatea pe șantierul Lotului 4 #A1 Lugoj – Deva. Peste 600 de oameni și circa 180 de utilaje lucrează pe mai multe fronturi: la fundația viitorului Centru de Întreținere Șoimuș (clădire operațională, atelier mecanic și depozit de materiale antiderapante) și la excavațiile în versantul Șoimuș, la infrastructura și suprastructura pasajelor, relocarea utilităților, amenajare de albii, scurgerea apelor, protecții taluz etc. În zona pasajului de la km 90 a început relocarea liniei de înaltă tensiune de 400 kV.

Posted by DRDP Timişoara on 6 Martie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ