„Primăvara” a scos utilajele de deszăpezire pe drumurile din vest

87

Iarna neașteptată care s-a abătut asupra României nu a ocolit vestul țării. Așa că angajații de la Compania de Drumuri au fost nevoiți sa scoată utilajele de deszăpezire la jumătatea lunii martie.

Potrivit CNAIR, în vestul tarii s-a acționat, noaptea trecută, cu 86 de utilaje și s-au împrăștiat aproape 400 de tone de material antiderapant. Autoritățile spun că nu sunt drumuri înzăpezite sau închise din cauza vremii.

„Mentionăm că la această oră circulația rutieră este deschisă pentru toate categoriile de autovehicule pe toate sectoarele de autostrăzi și drumuri naționale afectate de condițiile meteorologice din această perioadă. Precizăm că reprezentanții CNAIR S.A. acționează în permanență în toate zonele afectate, pentru a asigura desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță. Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă”, transmite CNAIR.

LĂSAȚI UN MESAJ