Primarul unei mari comune de lângă Timișoara acuzat de furt! Declarație halucinantă a unui consilier local pe Facebook

1932

Acuze grave aduse primarului din Ghiroda de consilierul local Vitu Cristian, care, nemulțumit de situația creată în jurul proiectelor depuse la Primăria Ghiroda, a făcut totul public pe un cont de socializare. Primarul Ionuț Stănușoiu este acuzat de furtul unuia dintre proiectele care a zăcut luni de zile în sertarul lui.

„Am intrat în administrație (credeam eu) plin de elan, dar m-am trezit într-o mizerie politică, unde nu contează ce faci, important este să minți cât mai mult. Am început prin a depune proiecte de interes general, care într-o majoritate covârșitoare au rămas blocate în sertarul primarului.

Ceea ce se întâmplă acum, este sub demnitatea unui borfas de colțul străzii!!! Mai exact, proiectul depus de mine și de Cosmin Dumitru, cel cu piețele volante, stă din MARTIE 2017 în sertarul primarului Ionuț Stănușoiu. Ei bine, ăstăzi, ne-am trezit cu proiectul pus pe ordinea de zi, doar că, în locul numelor noastre a apărut numele Ionut Stănușoiu.

Aveti idee de vreo lege care permite primarilor să-și însușească lucruri care nu le aparțin, stiu că se practică……dar e legal?
În final ne bucurăm că proiectul nostru va prinde viață.

PS. Îl invit de dl primar să depună în numele lui și celelalte proiecte ale noastre!”, scrie Vitu Cristian pe Facebook.

Acuze vin și din partea colegului său, Cosmin Dumitru: „cât am fost împreună cu Vitu Cristian, BOI, am stat nopțile și am depus 12 proiecte…distruse toate prin minciuni și tertipuri…apoi conform legii, am fost singurii care ne-am depus raportul de activitate… distruse imediat și nepublicate…EI IACA CĂ NU O SĂ MAI FACEM NICI NOI NIMIC ȘI O SĂ STĂM SĂ TREACĂ TIMPUL CA SĂ VINĂ INDEMNIZAȚIA… stiți reclama: nu ai cu cine… niște țărani?!”, scrie și acesta pe Facebook.

Contactat telefonic, primarul localității Ghiroda a declarat că niciunul dintre proiectele aduse în discuție de cei doi consilieri locali nu era întocmit în baza unor legi concrete, fiind doar niște însăilări fără temei legal. ,,Toate compartimentele din primărie, care trebuie să ofere avize de specialitate pe orice tip de proiect de consiliu local, s-au opus în cazul proiectelor avându-i ca autori pe cei doi consilieri locali. Prin urmare, acesta a fost motivul pentru care respectivele proiecte de lege nu au mai ajuns pe masa de ședință a Consiliului Local Ghiroda” a concluzionat primarul Ionuț Stănușoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ