Primarul Timișoarei se pregătește de miting

164

Primarul Timișoarei vrea să cheme timișorenii în stradă. Edilul șef este nemulțumit de cota defalcată din impozitul pe profit care se reîntoarce în bugetul local din București. Cum nu a obținut majorarea acesteia, Nicolae Robu este decis să cheme lumea în stradă. Primul pas a fost să realizeze un nou sondaj pe Facebook.

”Acum circa o lună, la o întâlnire de lucru cu ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, când eu am ridicat problema puținătății veniturilor locale în condițiile necreșterii cotei părți (43%) ce revine municipalităților din impozitul pe venit, domnul ministru a afirmat că din 2019 această cotă va deveni 100%. Acum ni se spune că această cotă va rămâne 43%. Noi nu vrem 100%, dar vrem 70%, nu 43%! Sunteți de acord să veniți la un mare miting pt ca banii noștri să rămână la noi?”, întreabă Robu pe Facebook.

Până acum, majoritatea celor care au răspuns sondajului s-au declarat pro miting și pro 70%. Urmează să vedem dacă va fi organizat protestul. Edilul Timișoarei a mai amenințat că scoate lumea în stradă din cauza lipsei centurii de ocolire a orașului, dar nu a mai făcut nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ