Primarul Timişoarei, neputincios în faţa beznei din oraş. Află ce le cere timişorenilor!

1413

Timişoara este în beznă! De duminică, când furtuna a pus la pământ zeci de stâlpi de electricitate şi sute de copaci au căzut peste fire, timişorenii au parte de beznă totală pe străzi. Primarul Timişoarei cere furnizorului, Enel, să ia măsuri urgente.

„ACUM, CÂND PROBLEMA ALIMENTĂRII CU ENERGIE ELECTRICĂ ESTE APROAPE REZOLVATĂ ÎN ORAȘ, CER COMPANIEI ENEL (O COMPANIE PRIVATĂ STRĂINĂ, NEAFLATĂ, DECI, ÎN JURISDICȚIA PRIMĂRIEI, VĂ ROG SĂ AVEȚI ÎN VEDERE ASTA) SĂ SE CONCENTREZE PE PROBLEMA ILUMINATULUI ȘI SĂ ELIMINE URGENT BEZNA DIN ORAȘ, DEVENITĂ OBIȘNUITĂ SEARĂ DE SEARĂ / NOAPTE DE NOAPTE. CER CU INSISTENȚĂ! ESTE INADMISIBIL CA CETĂȚENII TIMIȘOAREI SĂ AIBĂ PARTE DE UN ILUMINAT STRADAL ATÂT DE PROST, ÎN GENERAL VORBIND, NU NUMAI ACUM, ÎN CONTEXTUL FURTUNII -CÂND, PÂNĂ LA O ANUMITĂ LIMITĂ, PUTEM ÎNȚELEGE EXPLICAȚIILE-, DAR ÎN GENERAL VORBIND!”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Acesta a primit sute de mesaje de la timişoreni care se plâng că seara şi noaptea nu pot ieşi pe străzi fără laternă. Edilul le cere acum să îi semnaleze şi străzile unde problema se rezolvă.

„Îi rog pe cei ce mi-au făcut sesizările să-mi comunice printr-un comentariu la prezenta postare, dacă problema e rezolvată sau nu la această oră, respectiv de îndată ce se rezolvă”, a mai scris Robu.

Potrivit autorităţilor locale, furnizarea energiei electrice este răspunderea Enel, care are un contract cu Primăria Timişoara până la finalul acestui an.

3 COMENTARII

 1. Buna ziua.
  Nici in cartierul Plopi nu mai functioneaza iluminatul stradal noaptea, de cand cu furtuna.
  Profit de ocazie sa va semnalez inca un fapt, anume acela ca in acest cartier exista foarte multi copaci inalti, in general multi frasini, care au depasit liniile de tensiune si la fiecare adiere de vant reprezinta un pericol. Poate vin cei de la Spatii Verzi si ii taie.
  Multumesc.

 2. Buna ziua,
  Iluminatul stradal lipseste si pe strada Apateu, aici la nr. 8 iluminatul pe stalpul colt dreapta la bloc nu functiona nici inainte de furtuna.
  Multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ