Primarul Timișoarei cere sprijinul comunității pentru realizarea Institutului Oncologic

500
Timișoara așteaptă de mulți ani să beneficieze de un spital oncologic, în condițiile în care în vestul țării cazurile de cancer sunt în creștere. Mai multe Guverne au promis sa transforme structura de pe Calea Torontalului, de la ieșire din oraș într-un institut oncologic. Din păcate acest lucru nu s-a întâmplat.
Acum, primarul Timișoarei cere comunității sprijin în demersurile sale de a convinge Executivul sa se țină de cuvânt, printr-un sondaj pe Facebook.
„De vreo 25 de ani, pe Calea Torontalului, se poate observa o mare clădire parcă a nimănui, pe zi ce trece tot mai degradată. EA APARȚINE MINISTERULUI SĂNĂTĂȚII – deci: nu Primăriei! Cerem Guvernului României să aloce de urgență fonduri pentru reluarea lucrărilor și realizarea acolo a Institutului Oncologic, foarte necesar, din păcate, în zona noastră. Ne susțineți în demersurile pe lângă Guvern?„, întreabă edilul șef pe rețeaua de socializare.
Ruinele de pe Calea Torontalului ar fi trebuit să devină în acești ultimi 25 de ani spital municipal, apoi spital regional și acum institut oncologic. Până acum 97% dintre respondenții sondajului spun ca îl susțin pe edilul șef.

LĂSAȚI UN MESAJ