Primarul Timișoarei, atac dur la PSD și la jurnaliști, pe tema sălii polivalente

225

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu a lansat un atac dur atât asupra partidului de guvernământ, cât și a jurnaliștilor care nu îi împărtășesc opiniile în legătură cu amplasamentul sălii polivalente de 16.000 de locuri ce ar urma să fie construită de Compania Națională de Investiții (CNI).

Așa cum ne-a obișnuit deja, primarul și-a exprimat nemulțumirile și punctele de vedere, pe pagina sa de Facebook:

Care este, de fapt, adevărul, cu privire la terenul pentru sala polivalentă de 16000 de locuri?!

Am spus de nenumărate ori și o repet: am propus CNI ca sala să fie amplasată în zona „Dan Păltinișanu”, afirmând răspicat că locația cea mai bună pe care o are Timișoara este aceea. Am indicat, la început, o parcelă pe care logica o recomandă ca fiind ideală. Specialiștii CNI, după ce au fost în vizită la fața locului, au fost încântați de acea parcelă! E drept, asta s-a întâmplat în toamna lui 2016, în scurta perioadă cât PSD nu a fost la guvernare. Au venit alegerile, s-a instalat PSD la putere și a devenit Grindeanu Prim-ministru. Brusc, specialiștii CNI au ajuns la concluzia că acea locație -excelentă în toamnă, după a lor apreciere, repet!-, nu este, de fapt, bună, pt că, vezi Doamne, pe ea există o cale ferată uzinală. În schimb, știu ei că există o locație bună în comuna Giroc -auzi sfidare!-. Păi numai un grav handicapat mintal n-ar înțelege că, de fapt, locația din Timișoara n-are nicio problemă -acea cale ferată, pe de o parte, este chiar pe marginea ei, iar pe de altă parte, ea este a Primăriei Timișoara și Primăria o elimină de-acolo cât se poate de repede, mai exact: de îndată ce obține avizele cerute de lege în acest sens. Dar, încă o dată, și dacă n-ar sta lucrurile astfel, acea cale ferată e chiar la marginea zonei și nu ar împiedica cu absolut nimic realizarea obiectivului, totul este un pretext, ca să nu spun o minciună sfruntată! Văzând că PSD este pornit cu înverșunare să împiedice realizarea acestui obiectiv în Timișoara, am pornit lupta pentru Timișoara -mai bine zis o nouă luptă!- și am trimis CNI un set de 7 terenuri ale Primăriei din aceeași zonă -ȘAPTE!-, toate bune pentru sală! E vorba de cel inițial, plus încă 6. Unul din cele 6 terenuri nou oferite ca alternativă CNI, are pe el ruinele unei foste tribune, o platformă de beton și o suprafață cu iarbă amenajată pt joc, toate înscrise în CF drept construcții aparținând SC Electrometal. Terenul de sub ele, repet, este al Primăriei. Ca să putem folosi acel teren, pt Polivalentă sau în alte scopuri, trebuie să cumpărăm acele construcții și apoi să le desființăm, să le radiem din CF. Asta am hotărât și pt asta m-am luptat din greu vineri în Consiliul Local! Asta a încercat PSD să boicoteze vineri, așa cum boicotează tot ce facem noi pt Timișoara. Am auzit că PSD dorește să pună din nou la vot în CJT preparativele pt a mutarea sălii de la Timișoara la Giroc! Asta nu se va întâmpla niciodată câtă vreme eu voi fi Primar și Președinte PNL Timiș! Garantez!

P.S.

După ședința CLT de vineri, am văzut un adevărat cor al nemerniciei, năpustit asupra mea! Evident, format din „ziariști” demni de statutul de „cetățean de rușine al Timișoarei”!

1 COMENTARIU

  1. psd-ii vor sala polivalenta in satul psd-ist giroc pentru mitinguri electorale si alte interese funciare si imobiliare.ati uitat mitingul lui dottore ponta pe arena nationala? ai grija d-le primar psd-ul o sa-si trimita mardeiasii[badalau palada d-ul AKM etc.] peste d-voastra.

LĂSAȚI UN MESAJ