Primarul Timișoarei anunță că frigul din casele timișorenilor nu se va mai repeta, la iarnă

48

Dominic Fritz anunță că situația dramatică prin care au trecut, astă-iarnă, timișorenii racordați la Colterm a fost depășită. Stocurile de combustibili sunt pe cale să fie asigurate din timp, astfel încât, la iarnă, clienții Colterm vor avea apă caldă și căldură în locuințe. Iată postarea primarului :

„Stocurile de combustibil pentru iarna viitoare sunt de 6.000 MWh de gaze și 10.000 tone de cărbune, în acest moment. Și plățile Primăriei către Colterm sunt la zi, pentru a susține pregătirile pentru sezonul rece.

În lunile de vară vom crește această rezervă de combustibil pentru producerea încălzirii și apei calde în bune condiții, la iarnă.

Decizia dificilă de intrare în insolvență a Colterm face posibil ca acum compania de termoficare să poată să folosească banii pe care îi încasează de la clienți și pe cei pe care îi primește de la Primărie ca să facă stocuri de combustibil pentru la iarnă și nu doar pentru a acoperi datorii din trecut, așa cum se întâmpla vara trecută.

Continuăm lucrările de retehnologizare a sistemului de încălzire și înlocuirea de conducte, dar și reparații urgente la cazanele de la CET Sud.”

Sursa: https://www.facebook.com/100044564763784/posts/574692680692886/

LĂSAȚI UN MESAJ