Primarul Robu s-a filmat în timp de demola garajele într-o zonă din Timișoara. VIDEO

195

Demolarea garajelor continuă la Timișoara. Decis să scape de aceste construcții dintre blocuri, edilul șef al urbei a mers pe teren cu muncitorii și a filmat toată operațiunea.

”Așa cum am stabilit, astăzi (n.r. miercuri) am trecut la demolarea celor 38 de garaje din cvartalul delimitat de străzile Dumitru Kiriac și Ioan Rusu Șirianu, din Cartierul Calea Șagului, despre care am vorbit în urmă cu două săptămâni.

Așa cum am promis, vom amenaja în loc o parcare civilizată, precum și un frumos spațiu verde. Evident, fiecare intrare de bloc va avea alei asfaltate”, a scris Robu pe Facebook.

Primarul le-a explicat oamenilor cum va amenaja zona după ce dispar garajele. A venit înarmat cu planșe pe care le-a arătat localnicilor din zonă.

Primul garaj culcat la pământ a fost cel al directorului Poliției Locale, Dorel Cojan.

”Să fie limpede pentru toată lumea. Pentru cei ce încă mai încearcă să blocheze demolarea garajelor. Începem cu demolarea garajului directorului Poliției Locale. Nu există excepție!”, a spus Robu.

Primarul a declarat, marți, că a descoperit garaje în care erau depozitate capace de toaletă murături și chiar o găină care clocea, nicidecum mașini sau motociclete.

LĂSAȚI UN MESAJ