Primarul Nicolae Robu răspunde în presă colegilor de partid! Atac dur la Dănuţ Groza

1441

După furtunoasa şedinţă a Biroului Politic Judeţean al PNL, în urma căreia primarul Nicolae Robu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al filialei judeţene a partidului, acesta a transmis o declaraţie de presă în care acuză dur grupul primarilor din judeţ, în frunte cu Dănuţ Groza, edilul din Sânnicolau Mare, care i-au cerut demisia.

Declaratie de presa

Rezultatele obtinute de PNL, in ansamblul sau si, in subsidiar, de Filiala Timis a PNL – chiar daca aceasta s-a situat pe locul 5 pe tara dupa numarul de voturi si pe locul 11 pe tara dupa procente – m-au determinat sa propun, luni, printr-o declaratie de presa, o serie de masuri. Una dintre ele era si demisia tuturor presedintilor ale caror filiale au obtinut mai putin de 30%, deci, INCLUSIV A SUBSEMNATULUI. Propunerile mele n-au fost, insa, agreate, niciuna.

Astazi de dimineata, am comunicat familiei si unui numar de apropiati ca am decis sa demisionez din functia de Presedinte PNL Timis. Pe parcursul zilei, am aflat ca, la initiativa primarului de Sannicolau Mare, un grup de cca 20-25 de colegi s-au intrunit la Club 21, pentru a pregati o presiune asupra mea sa demisionez. Am decis sa nu anunt nimic in plen, pentru a vedea cu ce colegi am de-a face in partidul atat de drag mie. Vazandu-i, am decis sa duc lucrurile si mai departe.

Voi ramane simplu membru PNL, dar, imi voi inceta orice activitate in partid, cata vreme partidul va avea membri ca acest primar de Sannicolau Mare. Desigur, voi exercita, inca, functia de Presedinte, pana cand conducerea nationala imi va comunica incetatea mandatului, eventual simultan cu numirea unui presedinte interimar si sper ca acest lucru sa se intample cat mai grabnic. Decizia este irevocabila.

Prof.univ.DHC Nicolae Robu
Primarul Timisoarei

Citeşte şi: Robu şi-a dat demisia!

2 COMENTARII

  1. Domnule primar Nicolae Robi ,nu vă lăsa-ți cuprins de mânie din cauza unor oameni fără coloană vertebrală. Merge-ți mai departe măcar pentru oamenii din Timişoara. Sunt convins că nu aveți susținere totală, dar încercați să treceți de perioada asta in care chiar si din oameni din oraş nu pot aprecia la adevărata valoare munca şi dorința d-voastră de prosperitate a oraşului . Aveți incredere in Dumnezeu ! Mult succes în munca aceasta. Nu sunt curios de politică dar doresc să apreciez omul care dorește să facă ceva bun pentru alții. De aceasta ați fost pus acolo şi numai cel care face ceva este hăituit de cei care doar vor doar să judece .

LĂSAȚI UN MESAJ