Primarul Nicolae Robu: „De vină e cel de sus!”

314

Lucrările de reabilitare a Liceului J.L Calderon sunt făcute prost. O demonstrează faptul că subsolul clădirii, mai exact câteva săli de clase, a fost inundat şi pe zugrăveala proaspăt pusă sunt pete de igrasie.

Primarul Timişoarei spune că nu există soluţii tehnice pentru a opri infiltraţiile şi dă vina pe cel de sus.

„Asta este o problemă veche. La fiecare ploaie, în subsol avem probleme. Aşa se întâmpă la Calderon, aşa se întâmplă la Loga. Nu se poate rezolva problema decât cu intervenţii substanţiale, intervenţii care presupun un alt sistem de captare a apei. Acum nu întreg subsolul este funcţional. Se va interveni şi se va zugrăvi din nou. Este puţin probabil să mai fie o ploaie care să conducă la stricăciuni. Cine e de vină că cel de sus a dat atâta ploaie?”, spune primarul Robu.

Întebat de jurnalişti despre proiect, primarul a început, din nou, să atace reporterii şi să îi acuze de „misiuni speciale”.

„Dumneavoastră aveţi o misiune. Nu mai îmi pierdeţi timpul cu astfel de prostii. Şi fizica este un domeniu greu pentru unii”, i-a spus primarul reporterului Digi24 care a cerut lămuriri.

Vorbim despre un proiect de 10 milioane de lei, bani care provin, o parte, şi de Uniunea Europeană.

„Obiectivul general a fost atins: îmbunătăţirea calităţii infrastructurii educaţionale în Timişoara, prin reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea Liceului Teoretic „J.L.Calderon” în vederea asigurării unui proces educaţional la standarde europene şi a stimulării participării populaţiei şcolare la procesul educaţional în condiţii optime”, transmitea de curând Primăria Timişoara.

Şi totuşi, DSP nu a avizat liceul pentru începerea anului şcolar, iar pereţii sunt “umeziţi” la fiecare ploaie.

calderon (2)

LĂSAȚI UN MESAJ