Primarul Nicolae Robu ar putea fi atacat de… Asociația Cretinilor

219

Așa cum s-a arătat aici, în paginile noastre, la o recentă întâlnire cu presa locală, parlamentarul PSD Matei Suciu a făcut unele afirmații ce au stârnit reacția primarului Nicolae Robu.

Social democratul a afirmat că primăria municipiului nostru are datorii neachitate de circa 200 milioane de euro. Suma ar fi din cauza unor facturi neplătite către firmele cu care lucrează primăria.

Nu a durat mult și primarul Robu a reacționat cum era de așteptat. La auzul sumelor a declarat imediat că nu-și pierde timpul cu explicații la aberații lansate de cei ce nu sunt responsabili din cercul adversarilor politici. Când a aflat despre cine este vorba, dânsul susține că nu bagă în seamă ce vorbește un cretin.

„Nu fac nominalizări…, dar vă rog nu-mi răpiți nici măcar secunde pentru cu ce spun tot felul de cretini. Ca să folosesc un termen potrivit, poate nu destul de dur. Am auzit o mulțime de personaje de aici, de pe meleagurile noastre, debitând niște prostii de mă și întreb cum pot exista creiere capabile să genereze asemenea aberații. Eu chiar mă întreb, nu pot să înțeleg, sau au o nerușinare dincolo de orice limită. Ăsta e cazul fericit pentru ei, că știu că nu-i așa cum spun și totuși spun … Sper să nu mă trezesc acum că va ieși Asociația Cretinilor să protesteze că m-am legat de ea, că am pățit-o o dată cu ceva asemănător. Nu am ce să comentez, vă dați seama”, a replicat primarul Nicolae Robu.

Aceste datorii ar putea fi reale, dar sigur cuantumul lor este mult supraevaluat dacă se ia în considerare bugetul local ce în totalitate este doar cu ceva mai mare decât această pretinsă datorie.

LĂSAȚI UN MESAJ