Asociația Pro Infrastructură, tot pesimistă în cazul autostrăzii Lugoj – Deva. Ultimele imagini de pe șantierul lotului 4

368

O nouă vizită pe lotul 4 al tronsonului de autostrada Lugoj – Deva, o nouă estimare sumbră. Specialiștii de la Asociația Pro Infrastructură susțin în continuare că acest lot nu poate fi deschis luna viitoare. Mai este mult de muncă în zona Dealului liliecilor.

„Constructorul (UMB) este în continuare foarte bine mobilizat în zona Șoimuș, atât la nod unde se lucrează pentru conectarea sectorului la Autostrada A1 Deva-Simeria, cât și în celebrul deal „al liliecilor”. Muncitorii au profitat de vremea bună și există șanse mari ca în următoarele două săptămâni să se redeschidă traficul pe A1 între Simeria și Deva. Momentan, nu există o dată stabilită în mod cert, însă, din ce vedem în teren, ultimele finisaje vor fi puse la punct și șoferii vor reveni pe A1 în scurt timp”, spun reprezentanții Asociației Pro Infrastructură.

Cu toate acestea, reprezentanții CNAIR susțin în continuare că șoferii vor putea circula pe cei 22 de kilometri ai lotului în decembrie 2018.

„Sperăm că responsabilii antreprenorului și cei din CNAIR vor găsi rapid cea mai bună soluție de remediere, astfel încât termenul realist de finalizare, vara anului 2019, să nu fie amânat și mai mult”, au adăugat cei de la Pro Infrastructură.

foto – Asociația Pro Infrastructură

LĂSAȚI UN MESAJ