Primarul Nelu Popa, acuzat că ar fi lovit un om de afaceri, spune că a ridicat doar tonul la reprezentantul firmei de internet, dar atât. De față erau și consilierii săi

464

Primarul Reşiţei, Ioan Popa, conștient, cu siguranță, de gravele deficiențe de imagine și chiar legale, pe care i le-ar putea adduce prezumtiva corecție fizică pe care ar fi administrat-o reprezentantului firmei timișorene de internet, aflată în relații contractuale cu primăria, a convocat imediat o conferință de presă, în care a negat acel incident.

A recunoscut că a vorbit pe un ton ridicat, dar de față se aflau și consilierii săi și nici vorbă că l-ar fi lovit pe omul de afaceri.

M-am întâlnit de trei ori până acum cu domnul Cornel Ciontu pentru că doream să limităm din serviciile de internet prestate de această firmă, începând cu anul 2006, a declarat Ioan Popa. De fiecare dată până acum, domnul Ciontu a venit fără documente la dânsul pentru a le confrunta cu ale noastre, precizând mereu că angajaţii primăriei nu deţin acte adiţionale semnate la contractele încheiate nu doar cu AVOLO ci şi cu o altă firmă a sa, Europe C&C. Doar de la începutul anului şi până în august Primăria Reşiţa a plătit servicii totale de 225.000 de lei, ceea ce mi s-a părut mult. Mai trebuie spus că la nivelului unui an, sumele plătite se ridicau la peste 90.000 de euro. De aceea am vrut să vedem care e situaţia. Ca şi până acum, domnul Ciontu nu a venit cu documentele cerute de noi, i-am cerut semnarea unui protocol privind rezilierea contractului, discuţiile s-au aprins, tonul a fost unul ridicat în condiţiile în care primăria plăteste atâţia bani şi deloc favorabile ei. S-a ridicat şi a plecat. Asta a fost totul. Normal că acuma, când vede că pierde astfel de contracte, declară că l-am bătut, umplut de sânge şi alte chestii de acest gen.

Primarul Reșiței a pus totul pe seama bătăliei sale pe care a început-o cu caracatița din primărie și că totul face parte dintr-un scenariu menit a-i stopa acțiunile curajoase pe care le-a avut până acum.

De asemenea, Popa se declară conștient de faptul că să pierzi niște contracte grase cu primăria nu bucură pe nimeni. Cornel Ciontu, presupusa victimă, nu a răspuns la telefoanele repetate ale jurnaliștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ