Primarul din Sacoșu Turcesc și mai mulți membrii ai familiei sale, depistați cu coronavirus

224

Primarul comunei timişene Sacoşu Turcesc, Gabriel Koller, a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase ‘Victor Babeş’ din Timişoara, împreună cu mama, soţia şi cumnata. Toți au fost testaţi pozitiv cu coronavirus.

“Era asimpomatic, dar l-au dus în jurul orei 11:00 la spital. El, soţia, mama lui şi o cumnată a edilului au fost testaţi pozitiv, doar copilul său şi fratele primarului sunt negativi. Pe socrul lui l-au internat în urmă cu două zile, fiind pozitiv. Se presupune că primarul a luat virusul de la cineva din primărie”, a declarat primarul oraşului Buziaş, Sorin Munteanu.

Tot din primăria Sacoşu Turcesc a mai fost testată pozitiv şi soţia unuia dintre poliţiştii locali din Buziaş. Acest fapt a determinat autorităţile locale să închidă Poliţia locală pentru 14 zile, timp în care atribuţiile sunt asigurate de jandarmi şi de doi guarzi ai primăriei Buziaş.

Primăria din Sacoşu Turcesc a fost închisă deja de circa 10 zile după ce mai mulţi localnici au fost infectaţi cu COVID-19, iar o persoană din comună confirmată cu noul coronavirus între timp a murit.
Sursa: Radio Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ