Primarul cere adunarea după rușinea cu FCSB!

785

Rușinea de pe Arena Națională a născut reacții în Timișoara, iar cea mai așteptată vine din partea primarului Nicolae Robu. ”La 0-7, nu există nimeni fără vină… haideți să ne adunăm” sună mesajul transmis fotbaliștilor.

ACS Poli a ajuns exemplul negativ în Liga I de fotbal la scurt timp distanță după ce fusese catalogată drept surpriza campionatului. Câteva rezultate negative și eșecul drastic cu FCSB, 0-7, au schimbat datele problemei dar și starea de spirit în vestiarul violeților. Fotbaliștii lui Ionuț Popa au încasat șapte goluri pe Arena Națională, duminică seara, după o prestație umilitoare.

Principalul susținător al echipei, primarul Nicolae Robu, le cere fotbaliștilor să strângă rândurile și să scoată echipa din acest impas. ”Înfrângerea de ieri a fost umilitoare, așa este și am suferit cu toții! Dar haideți să ne adunăm! Aceeași echipă și același antrenor au făcut spectacol și rezultat cu CFR Cluj și cu Dinamo, egal cu Viitorul și o zestre de 17 puncte în primele 10 etape. Haideți să luăm înfrângerea de ieri ca pe un accident, pe fondul unei apărări 75% improvizate, formată din nefundași!

Eu am pe mai departe încredere în voi, dragi jucători și dragă d-le profesor Ionuț Popa! Dar trebuie să aveți și voi, și să ieșiți urgent din pasa proastă în care ați cazut! N-avem timp de reproșuri! La 0-7, nu există nimeni fără vină, să fie clar! Dar noi nu de vinovașii și pedepse avem nevoie, ci de rezultate! Haideți să le obținem!” le cere primarul Robu.

Poli a alunecat pe poziția a 10-a după o serie neagră fără victorie de cinci jocuri. Iar la jumătatea acestei săptămâni urmează un duel incendiar contra concitadinei ASU Politehnica, în Cupa României. Jucătorilor ACS-ului li se reamintește că nu se mai pot plânge pentru restanțe pentru că plățile sunt aproape la zi. ”Rezultatele proaste nu se datorează restanțelor salariale cum se tot spune pentru că abia s-a intrat în a doua luna de restanțe! Și ne străduim săptămânile acestea din răsputeri să plătim cât mai repede pe încă o lună!”, li s-a reamintit poliștilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ