Primarul care a ajuns cu elicopterul la un restaurant din Lugoj, pentru a lua prânzul

4057

Imagini inedite în parcarea unui restaurant din Lugoj. La orele prânzului, un aparat de zbor a aterizat în parcarea restaurantului de lux aflat la marginea orașului, scrie lugojinfo.ro.

Atât personalul care era de serviciu, clienții, dar și unii șoferi aflați în trafic au fost surprinși de apariția inedită, astfel că momentul a atras toate privirile. Nu mică le-a fost mirarea oamenilor când au văzut că din elicopter se da jos primarul din Barna, Dumitru Pecora.

Însoțit de o doamna brunetă, primarul împreună cu alte persoane au luat loc la o masă din incinta restaurantului și au servit prânzul. În timp ce Pecora se înfrupta, mai mulți entuziaști ai aparatelor de zbor făceau poze cu elicopterul așezat pe locul unde de obicei sunt parcate mașinile oamenilor care vin la restaurant. După aproape o ora, întâlnirea s-a încheiat, aparatul decoland fără edil, acesta plecând cu un autoturism. Mai multe surse au confirmat pentru Lugoj Info.ro că la Barna s-a aflat azi un om de afaceri din Arad care deține o companie ce desfășoară activități în domeniul construcțiilor de drumuri, poduri, construcții civile, instalații electrice, instalații sanitare, alimentare cu apă, canalizare, execuții linii tramvai, stații de tratare a apelor uzate, întretinere drumuri și deszapeziri.

Ovidiu Palcu, căci despre el este vorba, s-a plimbat cu elicopterul și deasupra comunei Barna, localnicii fiind încântați că au avut ocazia să se pozeze cu aparatul de zbor care a aterizat în localitate. Contactat de Lugoj Info.ro, Dumitru Pecora a negat că ar fi fost la Lugoj cu elicopterul și ar fi negat că ar fi avut o întâlnire la restaurantul de lux, iritat de întrebări a închis telefonul.

Pecora e unul dintre cei mai vechi primari din zona Lugojului, atât el, cât și fiul lui fiind de mai multe ori subiecte de presă. Anul trecut fiul edilului a fost condamnat la opt luni de închisoare sub supraveghere și muncă neremunerata la primăria condusă de taică-sau după ce a fost prins băut la volan.

LĂSAȚI UN MESAJ