Primarul a verificat parcurile, în ziua redeschiderii. La ce concluzie a ajuns

93

Primarul Timișoarei a verificat personal parcurile din oraș, chiar în ziua în care le-a deschis. Astfel, miercuri după masă și seara, edilul-șef s-a dus să vadă dacă nu cumva timișorenii s-au înghsuit în spațiile verzi și locurile de joacă. La final, s-a declarat mulțumit.

”De astăzi (n.r. miercuri), am deschis parcurile și locurile de joacă în Timișoara. Am făcut-o, punctând mereu, că totul trebuie să se întâmple cu respectarea restricțiilor și recomandărilor naționale și locale în vigoare la ora actuală, respectiv pe viitor.

Ei bine, am verificat astăzi, în jurul orei 14, în jurul orei 18 și în jurul orei 20 câteva locații. Și… mă declar mulțumit. Niciunde nu am văzut stând aproape unii de alții mai mult de 2-3 persoane. Copiii alergau, se dădeau pe tobogane etc. fără a intra în contact unii cu alții. Niciunde nu s-au creat aglomerații, în adevăratul sens al cuvântului. Fac apel la dv., stimați timișoreni, așa cum am făcut și când am anunțat aceste prime măsuri de relaxare și zi de zi de când a dat peste noi această cumplită pantemie: SĂ RESPECTĂM CU STRICTEȚE RESTRICȚIILE INSTITUITE! SĂ FIM RAȚIONALI! SĂ FIM ÎNȚELEPȚI! SĂ NE PURTĂM DE GRIJĂ FIECARE SIEȘI, SĂ NE AUTOPROTEJĂM, DAR SĂ PURTĂM DE GRIJĂ ȘI CELOR DIN JUR, SEMENILOR NOȘTRI, SĂ-I PROTEJĂM, FIE-NE EI APROPIAȚI, CUNOSCUȚI SAU NECUNOSCUȚI.

Ca primar responsabil ce pretind că sunt, nu mă eschivez de la a spune răspicat: DACĂ REGULILE NU VOR FI RESPECTATE, DACĂ SE VOR CREA AGLOMERAȚII, DACĂ NU SE VOR RESPECTA DISTANȚELE, ETC, ETC, nu voi ezita să promovez restricții adecvate! Înțelegeți, vă rog, cu toții: RĂUL NU A TRECUT!”, a scris Robu pe Facebook.

Vă amintim că autoritățile locale au decis să redeschidă parcurile, locurile de joacă și florăriile, miercuri. De asemenea, de vineri, 15 mai, intră în vigoare starea de alertă ceea ce presupune că vom putea să ieșim afară fără declarații însă, momentan, numai în interiorul localităților.

LĂSAȚI UN MESAJ