Primărie vs. OPC, 1-0. Administrația locală a câștigat procesul în dosarul „ghilotina cablurilor”

35

Primarul Nicolae Robu a declarat, vineri, că a câştigat definitiv în instanţă procesul intentat de Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor Timiş în dosarul „Ghilotina 1”, privind tăierea cablurilor aeriene ale operatorilor de servicii care nu şi le-au dus în sistemul de tubulaturi subterane special construite de municipalitate.

Pentru a da un semnal ferm că legea trebuie respectată, primarul Nicolae Robu a fost cel care a dat primul semnal, tăind simbolic un cablu aerian, dar care s-a constatat ulterior că era dezafectat.

Nicolae Robu a susţinut tot timpul că atacurile conducerii OPC Timiş la adresa sa pe acest subiect reprezintă „o comandă politică” a PSD, pentru a-l stopa din acţiunea „de a face bine oraşului”.

„Am câştigat procesul cu OPC Timiş pentru ceea s-a întâmplat la acţiunea numită ghilotina. A fost o comandă politică a celor de la OPC, pentru că nu s-a mers instituţional, ci împotriva mea, ca persoană. Nu au avut altă ţintă decât să mă pună la punct pe mine pentru că fac prea multe lucruri pentru acest oraş şi obţin inclusiv aprecierea timişorenilor, iar ei sunt deranjaţi de aceasta. Instanţa a procedat legal, anulând procesul verbal al OPC”, a afirmat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ