Primăria vrea să ia stadionul de la CJT, susţinând că are mai multe resurse pentru a-l întreţine

231

După ruşinea îndurată ieri de Timişoara, când meciul dintre Saracens si Stade Francais a fost amânat din cauza condiţiilor improprii de joc, primarul Nicolae Robu vrea să ia stadionul Dan Păltinişanu de la CJ Timiş, să-l treacă în custodia Primăriei Timişoara, promiţând că se va ocupa de el cu mai mult simţ de răspundere.

„Ziua de ieri, 14.01.2016, va rămâne drept una neagră, rușinoasă, în istoria sportului timișorean! Să ai o echipă sportivă în elita internațională a sportului respectiv – este vorba de echipa de rugby, evident! -, să o ai cu eforturi uriașe, pentru că ea nu este un dat din neant – eforturi printre care bani mulți de la Primărie, dar și din mediul privat -, cu sacrificii, de-a dreptul, pentru că marea performanță presupune până la așa ceva și să nu-i poți oferi condiții să-și dispute meciurile este mult mai mult decât scandalos și de neacceptat!”, scrie Nicolae Robu pe Facebook.

Acesta susţine că nu e normal ca stadionul să nu aparţină oraşului care l-a construit şi că va adresa inclusiv o solicitare scrisă, luni, pentru transferarea acestuia în patrimoniul oraşului.

„Transferați stadionul Dan Păltinișanu la Primăria Timișoara, unde ar fi trebuit să fie dintotdeauna! Priviți lucrurile în față: Consiliului Județean este inapt RESURSIONAL să-l întrețină și să-l aducă la zi, măcar cât de cât, ca funcționalități și facilități! Sau, dacă e apt -să ne-nțelegem: pe mine m-ar bucura să fie!-, contraziceți-mă prin fapte! Înțelegeți că nu e important în inventarul cui figurează un asemenea obiectiv, ci doar în ce măsură el poate servi interesele comunității! Sub administrarea CJT, eforturile financiare, unul de 70 000 de euro făcut de clubul de fotbal ACS Poli pentru realizarea instalației de încălzire și unul de 10 000 de euro făcut de partenerii privați ai Primăriei de la rugby pentru achiziționarea unui grup electrogen corespunzător, s-au dovedit în van!”, adaugă edilul Timişoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ