Primăria Timişoara vrea patrimoniul Consiliului Judeţean Timiş. În joc este stadionul „Dan Păltinişanu”

296

Este oficial! Primăria Timişoara, şi implicit Consiliul Local Timişoara, vrea patrimoniul Consiliului Judeţean Timiş. Autorităţile locale au aprobat, în şedinţa de vineri, o solicitare prin care doresc să administreze ele stadionul „Dan Păltinişanu”.

Asta pentru că aşa, în opinia lui Nicolae Robu, s-ar descurca mai bine şi arena ar fi la dispoziţia cluburilor sportive din oraş.

„Sport Club Municipal are în strategie preluarea centrului de fotbal de copii și juniori și cooptarea unor ramuri sportive al căror specific de activitate presupune folosirea stadionului. Consiliul Local Timișoara îl va pune la dispoziție, în condițiile legii, tuturor structurilor sportive din Timișoara și din județ, pentru desfășurarea de acțiuni și evenimente”, se arată în proiectul de hotărâre.

Ideea a apărut după ce la 3 licitaţii de închiriere a stadionului nu s-a prezentat nico firmă. Preţul cerut de CJ Timiş este de 20.000 de lei lunar, timp de 2 ani. De asemenea, arena poate fi închiriată şi pentru evenimente individuale, cu un tarif maxim de 7.200 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ