Primăria Timișoara, două milioane de lei pentru verificarea lucrărilor la străzile și trotuarele din oraș

48

Primăria Timișoara vrea să verifice calitatea lucrărilor de reparații pe străzile și trotuarele din oraș. Așa că a lansat o licitație de două milioane de lei pentru servicii de asistenţă tehnică prin diriginţi de şantier pentru lucrările de „Reparații și întreținere a străzilor, aleilor, trotuarelor, podurilor, pasajelor, pasarelelor din municipiul Timișoara precum şi a infrastructurii intrainstituţionale a municipalităţii”.

Dirigintele de şantier va asigura asistenţa tehnică de specialitate pe întreaga perioadă de execuţie a lucrărilor până la efectuarea recepţiei finale a acestora.

„Serviciul de asistenţă tehnică de specialitate prin diriginţi de şantier constă în verificarea realizării corecte a execuţiei lucrărilor de construcţie în conformitate cu caietul de sarcini, documentaţia tehnică a lucrării şi cu respectarea reglementărilor legale în vigoare”, aflăm de pe site-ul de achiziții publice.

Ofertele se pot depune până în 31 august, la ora 15:00. Vă amintim că toate lucrările de reparații și întreținere a străzilor și trotuarelor din Timișoara sunt făcute de SDM, societate aflată în subordinea Consiliului Local.

LĂSAȚI UN MESAJ