Primăria Timișoara, apel la IT-ști! Îi vrea ca voluntari

36

Primăria Timișoara apelează la IT-știi din oraș pentru a îmbunătăți relația cu cetățenii, dar și pentru a eficientiza costurile mai multor programe. Se dorește crearea unui prototip de relaționare cu timișorenii, se arată în apelul autorităților.

”Se dorește implementarea unui prototip care să regândească interfața între cetățeni și PMT. Pe această platformă, cetățenii vor putea depune și gestiona solicitările lor, care se trimit automat la o platformă low-code / no-code care facilitează întreaga ‘viață’ a solicitărilor, prin diversele departamente din primărie. Trebuie evaluate diverse soluții low-code / no-code, investigată posibila lor conectare cu sistemele actuale ale PMT. Este nevoie și de evaluarea sistemelor de licențiere, pentru a găsi o soluție bună din punct de vedere al costurilor”, se arată în anunț.

Acum, angajații primăriei lucrează la câteva soluții IT pentru informarea oamenilor, cum ar fi siteurile: covid19.primariatm.ro; transparenta.primariatm.ro, buget.primariatm.ro; data.primariatm.ro. ”Aceste concepte trebuie permanentizate operațional și trebuie conectate funcțional în concepte care să permanentizeze digital relația cetățean-primărie și să o realizeze într-un mod cât mai intuitiv. Pentru aceasta avem nevoie de voluntari care să ne ajute să construim și conectăm astfel de soluții”, transmite primăria.

Voluntarii trebuie să îndeplinească unele condiții: să fii promovat Bacalaureatul, să fii lucrat minimum trei ani cu aplicții și sisteme informatice, să aibă experiență cu sistemele care comunică prin API, să poată implementa sisteme complexe și să aibă bune abilități de comunicarre și lucru în echipă și de la distanță.

Mai multe detalii despre cum puteți deveni voluntari și pe ce proiecte ați putea lucra, aflați de pe site-ul Primăriei Municipiului Timișoara sau aici.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ