Primăria și-a premiat sportivii campioni cu 400.000 de lei

182

Municipiul Timișoara și-a premiat superlativele din sport. Cele mai bune performanțe sportive obținute în anul 2016 de către cluburile locale au fost premiate cu un buget total de 400.000 de lei.

Devenită deja un eveniment tradițional, Gala Sportului Timişorean și-a consumat marți ediția pe anul 2017. Sute de sportivi de toate vârstele, de la cei mai mici juniori și până la seniori, cu toții au urcat pe scena Filarmonicii pentru a-și primi premiile și distincțiile cuvenite rezultatelor din sezonul trecut. În rol de servanți s-au aflat reprezentanții Primăriei Timișoara, aceștia pregătind un fond de premiere de 400.000 de lei.

Gala Primăriei a fost puțin schimbată față de cea organizată de Consiliul Județean Timiș la finalul anului trecut. Municipalitatea a evitat întocmirea unui top în funcție de rezultatele obținute; mulțumindu-se să nominalizeze toate performanțele și să ofere distincții de excelență doar celor mai notabile. Astfel atleta Adelina Pastor, antrenorii Ioan Damaschin, Grainger Haikell și echipa de rugby SCM Timișoara Saracens au primit cele mai importante distincții din partea primarului Nicolae Robu și a viceprimarului Dan Diaconu.

Au fost nominalizate și alte personalități ale lumii sportive, alipinistul Horia Colibășanu, dansatoarea Roxana Lucaciu sau postmortem șahista Cristina Foișor.

Singurul minus al galei l-a reprezentat perioada aleasă neinspirat de organizatori, aceasta fiind cauza absenței unui număr însemnat de sportivi de la acest eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.