17.9 C
Timișoara
duminică 24 septembrie 2023

Primăria Municipiului Timișoara a solicitat S.C. Horticultura să remedieze de urgență problemele constatate în Parcul Rozelor

AdministrațiePrimăria Municipiului Timișoara a solicitat S.C. Horticultura să remedieze de urgență problemele...

Conducerea Primăriei Municipiului Timișoara a solicitat S.C. Horticultura să remedieze de urgență mai multe probleme constatate în Parcul Rozelor, parcul aflându-se în administrarea acestei societăți. Parcul Rozelor trebuie să fie, din nou, un motiv de mândrie și bucurie pentru timișoreni.

În baza rapoartelor redactate în urma vizitelor în teren efectuate de inspectorii Primăriei Timișoara, conducerea instituției a purtat, miercuri, mai multe discuții atât cu reprezentanții Direcției de Mediu, cât și cu cei ai S.C. Horticultura S.A. În urma acestora, a fost dispusă remedierea de urgență a problemelor constatate, cauzate de o varietate de factori.

Astfel, reprezentanții Horticultura S.A. au informat conducerea Primăriei Timișoara că gardul viu a fost atacat recent de dăunători și că, în urma tratamentelor efectuate în ultimele zile acesta este acum în refacere.

De asemenea, având în vedere temperaturile ridicate anunțate în perioada următoare, reprezentanții Horticultura S.A. s-au angajat să ude mai des plantele din Parcul Rozelor.
În următoarele două zile se vor efectua în parc și acțiuni de plivire a buruienilor care au apărut în ultimele zile.

Citește și :