Primăria Giarmata împarte gratuit zece mii de măști

440

Multe din comunitățile din județul nostru caută soluții practice pentru a proteja locuitorii de virusul ce zburdă peste tot. Masca de protecție este obligatorie de purtat în majoritatea localităților în zonele aglomwerate și în spațiile interioare. Până mai ieri era penurie de astfel de materiale. Treptat problema s-a remediat. În toate farmaciile se găsesc astfel de materiale de protecție. Problema ar fi la prețuri. Nu oricine își permite să achiziționeze cantități mai mari.


În apropiere de Timișoara la Giarmata autoritățile au luat măsuri concrete. Au luat în seamă anunțul că din 15 mai va fi obligatorie purtarea măștii și au achiziționat o cantitate importantă de astfel de materiale.

În sistem de urgență au fost aduse zece mii de măști ce se vor acorda gratuit cetățenilor comunei cu precădere pentru cei din grupele de risc cum ar fi elevii și cei în vârstă.
Modul de distribuție și procedurile vor fi anunţate în timp util, în așa fel încât la data în 15 mai, cetățenii să poată să știe exact procedurile de ridicare a măștilor și mănușilor de protecție.